AVRA Shipping Group

Kantoorrenovatie voor AVRA Shipping Group aan de scheepmakershaven in Rotterdam. Het kantoor heeft een ware metamorfose ondergaan en is veranderd in een lichte open werkruimte. Het systeemplafond is eruit gehaald en om een goede akoestiek te waarborgen zijn er akoestische plafondeilanden boven de werkplekken gehangen. De industriële verlichting gecombineerd met indirecte verlichting zorgen voor een prettige sfeer en goed werk licht.De radiatoren zijn omtimmerd zodat het een strak beeld geeft.

In het kort

Kennismaking

  • We willen vooral weten waarom een nieuwe huisvesting, herinrichting of transformatie van het kantoor gewenst is, wat moet het opleveren voor de mensen, het bedrijf en de klanten.

Concept

  • De eerste beeldvorming geeft een indruk van een nieuwe inrichting, de kantoorvorm, werkvormen en de sfeer.
Sprank molen

Ontwerp

  • Als we u aangenaam verrast hebben verfijnen we het ontwerp: we stemmen kleuren en materialen op elkaar af, werken technische tekeningen en interieurbouw uit.

Uitvoering

  • We begeleiden de afbouw en de inrichting zodat we het project gebruiksklaar kunnen opleveren. Wij maken ons hard om de gemaakte afspraken waar te maken.
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media. Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.